Evenementen/ Horeca beveiliging 2018-05-08T12:39:39+00:00

Evenementen / Horeca Beveiliging

Iedereen die een evenement of feest organiseert is gebaat bij een soepele beveiligingsorganisatie waarbij het plezier en de veiligheid van het personeel en de bezoekers voorop staat. Helaas is dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Door de inzet van evenementen beveiligers van Black Total Security proberen we er gezamenlijk een geslaagd evenement van te maken.

Het beveiligen van evenementen zoals concerten, sportevenementen, feesten en partijen, is een vak op zich. Dat vergt een goede planning, op maat gemaakt veiligheidsplan, coördinatie, inzet van de juiste communicatiemiddelen, beveiligingsmateriaal én het kunnen beschikken over beveiligingsmensen die hun vak verstaan.

Daarnaast is communicatie met hulpverleningsdiensten cruciaal voor het goede verloop van uw evenement. Black Total Security levert de juiste mensen om een evenement adequaat te beveiligen.

Daarbij zetten we onder meer stand-by teams in. Standby teams zijn teams van twee tot vier personen die snel ter plaatse zijn om dreigende conflicten te voorkomen, personeel te ontlasten in ongewenste situaties en daadwerkelijk in te grijpen als het moet.

Onze medewerkers zijn altijd goed voorbereid voor snelle interventies en conflicthantering, waardoor vervelende en gewelddadige incidenten kunnen worden voorkomen.

Black Total Security is uw partner voor een geslaagd evenement.

Afspraak maken?

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons email adres info@blacktotalsecurity.nl of ons 24/7 telefoonnummer 06-52383796

Contact