Mobiele Surveillance 2018-05-08T12:38:29+00:00

Mobiele surveillance

Om uw organisatie en terrein te beveiligen op de momenten dat u en uw medewerkers niet aanwezig zijn staat de mobiele surveillancedienst van Black Total Security 24/7 voor u klaar. Onze mobiele surveillancedienst beschikt over een team ervaren en goed getrainde surveillanten, moderne en herkenbare voertuigen. Uw organisatie of terrein op afgesproken tijden of mysterie rondes laten controleren, door de 24/7 inzet van onze surveillancediensten is dat geen enkel probleem. Bij eventuele alarmmeldingen of ongeregeldheden zullen de surveillanten in korte tijd aanwezig zijn om de ongeregeldheden snel en professioneel af te handelen. Na een alarmmelding zal de surveillant altijd een meldingsrapport achter laten zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat wat wij de afgesproken dienstverlening verzorgen.

Tevens kunnen wij de openingsrondes en sluitrondes (brand en sluitronde) van uw onderneming verzorgen. Ook voor ondersteunende diensten is onze mobiele surveillancedienst inzetbaar. Uw receptionist begint pas om 09:00 uur maar uw pand is al om 07:00 uur van het alarm afgehaald. Uw pand is 2 uur lang voor iedereen toegankelijk dus ook voor onbevoegde, 2 uur overbruggen door de inzet van onze mobiele surveillancedienst is geen probleem. Onze medewerkers nemen die taken waar zodat onbevoegde geen toegang krijgen tot uw pand.

Afspraak maken?

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons email adres info@blacktotalsecurity.nl of ons 24/7 telefoonnummer 06-52383796

Contact